Mark Bode

Consultancy en trainingen

Ik werk als strategie consultant voor corporates en creatief ondernemers.

Voor corporates en grote organisaties zet ik design en creative thinking in op strategisch niveau om te innoveren. Ik begeleid ondernemingen vervolgens in een eventuele transitie en zet mijn ervaring als ondernemer in voor het realiseren van business cases. Dit doe ik zelfstandig en als Associate Partner bij Livework Klanten zijn o.a. Nuon Business, Oce, Unive, Delta Lloyd en Ministerie van Economische Zaken.

Voor creatief ondernemers zet ik mijn ervaring als ondernemer in om hun praktijk te versterken en hun impact te vergroten. Mijn focus ligt hierbij op het neerzetten van een sterke propositie, nieuwe verdienmodellen en de bijbehorende strategie. Vanuit deze ervaring is ook de methode, platform en boek Creative Business Map ontstaan. Klanten zijn o.a. Groos, Wolfpack, COwerk, Workshop of Wonders.

De Creative Business Map wordt nu toegepast in het onderwijs (o.a. Willem de Kooning Academie, HKU). En organiseer ik in samenwerking met bArt interactieve workshops voor creatieve starters (kunstenaars, ontwerpers) en creatieven die zich willen herpositioneren. Dit project wordt mede gesupport door Citylab010. Voor meer informatie ga je naar:

creativebusinessmap.com

 

← Back
 • M.C.L. Bode Holding BV

  Mark Bode

 • bezoekadres
  1ste Middellandstraat 103
  3021 BD Rotterdam

 • postadres
  1ste Middellandstraat 103
  3021 BD Rotterdam

Logo / huisstijl: Luuk Bode. Webdesign & realisatie: Maarten Mieras. Fotografie: Anouk Griffioen.