Mark Bode

Onderwijs

Binnen het onderwijs streef ik naar vernieuwende manieren om kennis voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Ik geloof daarbij in een combinatie van online en offline onderwijs.

Engels! Om ondernemerschap op een compacte manier over te brengen op creatieven heb ik een methode ontwikkeld – de Creative Business Map – waarbij startend creatief ondernemers in 6 eenvoudige stappen kunnen komen tot een business model / propositie. De methode wordt uitgelegd op beardsandsuits.nl. Door mijn kennis online te zetten en te delen is de methode beter geworden en wordt de kennis verder uitgebreid. Deze site dient ook als basis voor workshops waarbij hoorcolleges niet langer nodig zijn maar tijdens workshops aan de slag gegaan kan worden met het opzetten van de business propositie.

De Creative Business Map wordt toegepast op de Willem de Kooning Academie waar ik deze nu volledig aan het integreren ben in het vierjarige onderwijsprogramma. Op dezelfde academie ben ik initiator en manager van het Business Station waar studenten terecht kunnen om aan hun onderneming te werken.

Daarnaast ben ik initiator van een vernieuwende online cursus waarbij studenten en cursisten op een documentaire-achtige stijl leren hoe ze hun online sales kunnen opzetten, zie beardsandsuits.nl/onlinesales

beardsandsuits.nl

beardsandsuits.nl/onlinesales

 

← Back
 • M.C.L. Bode Holding BV

  Mark Bode

 • bezoekadres
  1ste Middellandstraat 103
  3021 BD Rotterdam

 • postadres
  1ste Middellandstraat 103
  3021 BD Rotterdam

Logo / huisstijl: Luuk Bode. Webdesign & realisatie: Maarten Mieras. Fotografie: Anouk Griffioen.