Mark Bode

Innovatie en business development

Vanuit ondernemen en design thinking

Voor corporates en grote organisaties zet ik design thinking in op strategisch niveau om te innoveren. Ik begeleid ondernemingen vervolgens in een eventuele transitie en zet mijn ervaring als ondernemer in voor het realiseren van business cases. Dit doe ik zelfstandig en in partnership met Wolfpack – Lab for the Next Economy en Livework service design agency. Klanten zijn o.a. Heijmans, Gemeente Rotterdam, Nuon Business, Oce, Unive, Delta Lloyd en Ministerie van Economische Zaken.

Voor creatief ondernemers zet ik mijn ervaring als ondernemer in om hun praktijk te versterken en hun impact te vergroten. Mijn focus ligt hierbij op het neerzetten van een sterke propositie, nieuwe verdienmodellen en de bijbehorende strategie. Vanuit deze ervaring is ook de methode, platform en boek Creative Business Map ontstaan.

De Creative Business Map wordt nu toegepast in het onderwijs (o.a. Willem de Kooning Academie, HKU). Voor meer informatie ga je naar: creativebusinessmap.com

 

← Back

Logo / huisstijl: Luuk Bode. Webdesign & realisatie: Maarten Mieras. Fotografie: Anouk Griffioen.